Mondzorg Logo

Narcose behandeling

Is uw angst voor de tandarts zo groot dat uw gebit hier ernstig onder lijdt, dan kunnen wij u die zorg geven waar ook u recht op hebt.

Een team van specialisten staat voor u klaar om volgens de meest recente technieken uw gehele gebit onder narcose weer helemaal in orde te maken. Terwijl de tandarts u behandelt, slaapt u rustig en merkt u er helemaal niets van. Is de tandarts klaar met de behandeling, dan bent u snel weer wakker en kunt u na ongeveer een half uur weer naar huis. Dit alles dankzij het toepassen van de meest moderne en veilige narcosetechnieken.
Omdat de verzekeraars in Nederland deze behandeling uitsluitend in het ziekenhuis willen laten plaatsvinden en omdat het op eigen verzoek is worden deze kosten niet vergoed, de kosten voor de narcose bedragen €375,00 per uur, om doorverwijzing naar het ziekenhuis te krijgen moet u aan strikte voorwaarden voldoen en zijn wachttijden tussen de 4 en 8 maanden. In onze kliniek bent u binnen 4 tot maximaal 8 weken aan de beurt voor een behandeling onder narcose, tevens bieden wij de mogelijkheid dat u onder narcose door uw eigen tandarts wordt behandeld.
Klikt u op het filmpje hieronder voor een korte introductie door onze partner Mustafa Albayrak( anesthesioloog/intensivist)  van AIC Services.